Monday, November 8, 2010

Nedaudz...


Jāsāk laikam ar jaunākajām lietām.... Svētdien (vakar) sākām savu sezonu, bija pirmā spēle, spēlējām pret Teksasas St. Mary's Universitāti. Tā ir 2. divīzijas komanda, un vinnējām par 30 punktiem, bet nu šitā bija tikai pārbaudes spēle,nebija oficiālā spēle! Nospēlējām labi kā komanda, kaut pirmais puslaiks nebija tas labākais, bet otrajā puslaikājau nospēlējām labāk, un kas ir pats galvenais vinnējām atlēcošās bumbas!! :) jo mums pēc spēlēm ir jāskrien par katru zaudēto atlēkušo bumbu! :) Vajaga sazināties ar Biedriņu,lai šis atšauj līdz El Paso,pamāca mums kā jācinās par atlēkušajām bumbām, jo viņš pēdējās spēlēs normāli nokapājies zem groziem, kas mums šad un tad ir broblēma!! :) Par sevi neizplūdīšu sīkumos kāman gāja spēlē, ne tapēc ka slikti nospēlēju bet gan tāpēc,ka man pat netika dota iespēja, kas man mazliet lika vilties un lika sākt mazliet apdomāt vai tiešām šeit gribu būt un vai man šeit vajadzētu būt....un ir šādas tādas lietas koapdomāt, bet nu tas jau tālākā nākotnē!!
Vakardiena nebeidzās uz īsti pozitīvas nots, bet nu jāturpina ar pozitīvāku skatu uz visu!! :) Un šodien tā bija... diena iesākās tā diezgan pozitīvi, skola no rīta,pēc tam jau treniņš ( kā jau parasti), tik visa komanda bijām pārsteigtas,ka šodien mums nebija brīvdiena, jo parasti nākamā diena pēc spēles mums ir brīva, bet šoreiz tā nebija! Mūsu trenere laikammācās no zēnu trenera, jo puišiem pēc pārbaudes spēlēm arī nākamajā dienā bija treniņš, jo kā viņu treneris teica, tad tās nebija vis spēles gan "practice with crowd" (angliski skan labāk, nekālatviski :D )!! Paredzu, ka mums daudz kas varētu būt tāpat kā zēniem, treniņu ziņā, jomūsu trenere ļoti skatās ko zēni dara un kā trenējas!! Un jā šodienas treniņš....man patika šodienas treniņš, bija pagrūts, bet bija mazliet citādāks kā parasti!! Āāa, un vēl viena lieta ko trenere no šodienas ieviesa, zāles malā trenere nolika divus skrienamos celiņus, nu trenažierus uz kuriem skrien, un ja kāds treniņā nedara ''mazās lietas'' vai atkārto kļūdas ko kāds cits jau ir izdarījis tad jāiet un jāskrien tik ilgi kamēr trenere nesaka ka pietiek!! Šodien treniņā jau dažas meitenes paspēja izmēģināt to, bet nu viņas paskrēja kādu minūti vai divas, un dažbrīd skriet uz tā trenažiera ir vieglāk nekā tas ko mēs daram tajā brīdi treniņā! :D



Bet tā citādāk dzīvojos te, cīnos!! :) Ar mācībām pagaidām viss kārtībā, diezgan daudz kas jādara skolā, visādi darbi un daudz jāmācas testiem, bet vēl tikai viens mēnesis un tad ilgās brīvdienas līdz janvāra vidum!! :) Nevaru sagaidīt!! :) Un nevaru sagaidīt Ziemassvētkus!! :)

Te nekā tāda baigi interesanta nenotiek, tikai skola, treniņi....zālē pavadu dienā kādas 5 stundas, dažbrīd liekas,ka varētu tur dzīvot!! :D Tagad kaut kas interesantāks varētu būt, jo mums sākas sezona, kā arī zēniem sākas sezona, beidzot būs basketbols ko paskatīties dzīvajā, ne tikai NBA pa TV!! :)



Ļoti pietrūkst ģimene, un draugi, visi kas ir mājās, vai kaut kur citur okeāna otrā pusē!! :) esmu te tikai kadus pāris mēnešus bet gribas jau atpakaļ pie jums visiem!! Man tiešām pietrūkst visi, arī tie,kas ir šai pus okeānam!! :)

No comments:

Post a Comment