Thursday, September 2, 2010

vēl viena nedēļa cauri...

Ir pagājusi otrā skolas nedēļa un pirmā pilnā treniņu nedēļa!! Skolā nedēļa pagāja diezgan mierīgi, nekas traks, pāris stundās esam jau sākuši kārtīgi mācīties, ļoti interesanta izskatās ka būs mārketinga stunda,man pagaidām patīk! :) Un arī abas komunikācijas stundas, seviski man patik ievads komunikāciju zinātnē, mūsu pasniedzējs ir tik smieklīgs, man vins ļoti patīk un viņs māk piesaistīt savu uzmanību un ieinteresēt par stundu, pēc katras stundas ar vien vairāk pārliecinos, ka tomēr izdarīju pareizi, ka no biznesa pārgāju uz komunikāciju zinātni, jo tā man patīk daudz vairāk un šķiet interesantāka! :) Divas stundas, kurās neesam vēl isti sākuši mācīties ir vēsture un menadžamenta informāciju sistēmas stunda (vai kaut kā tā). Vēsturē skatījāmies filmu šodien, Into the West, tā ir par indiāņiem un amerikāāniem, kā amerikāņi izturējas pret indiāņiem un gribēja viņus vai nu pataisīt par amerikāņiem, kas bija vairāk vērsts uz bērniem un vecos indiāņus laikam vienkārši nogalināt, jo amrikāņi indiāņus neuzskatīja par cilvēkiem, kas man likās diezgan drausmīgi. Amerikāņi uzbruka indiāņiem, izsūtīja viņus no rezervātiem, kur tie dzīvo...un tad vēlāk izveidoja skolu indiāņu bērniem, kur viņus mācija, un viņiem bija jāamerikanizējas. Puišiem griza nost garos matus un darīja visu lai tikai viņi nesaglabātu nekādas savas paražas un to kā dzīvo indiāņi. Bija diezgan skumīgi, un nesaprotu kāpēc cilvēkiem ir jābūt rasistiem vai vēl kādi citādi jādomā ka tie kas ir atšķirīgāki nav cilvēki. Filmu stundā nenoskatījāmies līdz galam, jo nepietika laika, cerams, ka nākamajā stundā pabeigsim skatīties, jo man gribas redzēt kā beidzās tā filma! Man vēsture ir kopā ar Aneti, Kristīni, lil D, Asley Bree ( komandas biedrenes) un stundas vidu Anete, Bree un Asley bija mazliet iemigušas, un vēlāk ari lil Dgribēja pagulēt un sanāca ka no komandas mēs ar Kristīni vienīgas skatījāmies filmu, un no malas diezgan labi izskatījās ka 4 meitenes guļ gandrīz rindiņā!! :D Tā nu mēs mācāmies haha :)
Šodien bija komunikācijas stunda, un pirms tās man bija kāda pusotra stunda brīva, bija jauki pasēdēt skolā, ārā uz soliņa, palasīt grāmatu un paēst!! Un šodienas komunikācijas stunda bija diezgan interesanta, stundas sākumā mums bija grupas tāds kāmaziņš kontroldarbiņš, bija jāatbild uz jautājumiem, un tā grupa, kas atbild uz visiem jautājumiem pareizi saņem papildus punktu... ieraugot pirmo jautājumu,kas ir mūsu mācību grāmatas autors mēs sapratām, ka mēs jau noteikti nedabūsim papildus punktu, jo mēs neatcerējāmies kā sauc autori! :) tā mēs atbildējām uz visiem jautājumiem un vajadzēja atgriezties pie pirmā jautājuma, centāmies izdomāt, domājām, domājām...un tā divas meitenes no manas grupas atcerējās autori un tā mēs atbildējām uz visiem jautājumiem. Skolotājs atnāca pārbaudīt un teica,ka viss ir pareizi, un mēs bijām pirmā grupa, kas atbildēja pareizi uz visiem jatājumiem, un dabūjām papildus punktu, un kad skolotājs to pateica skaļi visai klasei, es un vēl viena meitene no manas grupas tik skaļi sākām priecāties, ka citi klasē uz mums dīvaini paskatījās! :D bet kam negadās... hahaha
Pirmā treniņu nedēļa arī pagāja un nebūt nebija tā vieglākā, treneri ķeras klāt ar visiem 110% :) skrienam conditioningu katru dienu, vai nu pēc basketbola treniņa vai pēc svariem no rīta ar šito nedēļu sākās svari un skriešana ir 6.00 no rīta, šonedēļ svari nebija traki, jo bija testi, gāja normāli, biju cerējusi uz mazliet labākiem rezultātiem, bet nu zināju, ka vēl tagad nebūs izcili rezultāti, bet mums šogad ir vēl labāks treneris nekā bija pagaišgad, viņš ir gudrs, un zinu, ka gan es, gan visa komanda kļūsim stiprākas! :) Stiprinu arī savu celi, tas ir galvenais, kas jānostiprina, līdz sezonas sākumam.
Ir tik laba sajūta, ka man nav skola piektdienās, tikai 4 dienas skolā! :) un mums vēl pirmdien arī nav jāiet uz skolu, jo ir kaut kāda brīvdiena, un nākamā nedēļa skolā sanāks vēl īsāka!! :)
Rītā vakarā skolāir pasākums pirms sestdienas pirmās amerikāņu futbola spēles, būs skatuvē ar dažādiem mūziķiem, visādas atrakcijas un viskaut kas tads, ar Aneti un Martu plānojam laikam aiziet uz šo pasākumu, un tad sestdien pirmā futbola mājas spēle!! :)
Un tad vēl rītāplānojam doties uz baseinu mazliet pasauļoties, jāpaķer saule kamēr vēl var!! :)
Laiciņš te ir labs, diezgan pakarst, pēc temperatūras apmerām tā kā bija Rīgā karstajās dienās, bet te to karstumu ir mazliet vieglāk paciest un izejot ārā no mājas tu uzreiz nesasvīsti! :) tapēc rītā jāiet jāizbauda saule kamer vēl var!! :)
Un rīta var mazliet izgulēties!! :)

No comments:

Post a Comment