Thursday, March 24, 2011

March Madness





Nu jau ir pagājušas kādas dažas nedēļas kopš mūsu konforences turnīra beigām, iesākām turnīru ļoti labi, pirmo spēli vinnējām,pa kadiem 25punktiem komandu kurai divreiz sezona zaudējām! Bet nu tākomanda pati palīdzējamums labi nospēlēt, jo pirms spēles mūs kārtīgi sadusmoja prasot mūsu menedžerei kur pirms spēles var izmazgāt treniņmantas nākamās dienas treniņam, tā itkā viņas jau mūs būtu vinnējušas, tas mūs mazliet sadusmoja! :) Bet otrā spēle mums bija pret konforences čempionēm,Hjūstonu, kura nebija konforencē nevienu spēli zaudējušas, bet nu mēs bijām apņēmibas pilnas sevišķi pēc iepriekšējās dienas lielās uzvaras. Spēle bija līdzīga, visu laiku punkts punktā, varējām uzvarēt bet nepaveicās beigās....un tā mūsu sezona beidzās otrajā kārtā konforences turnīrā, bet nu varam sevi mierināt ar to ka Hjūstona nākamajā kārtā zaudēja! :)

Bet nu mēs jau varējām ātrāk sākt baudīt pavasara brīvlaiku, kas pagāja lielāko tiess nekā nedarīšanā un tas bija tik ļoti labi, un es to tiešām izbaudīju! Pāris dienas sanāca aiziet līdz baseinam un mazliet ārāpasauļoties un beidzot dabūt nelielu iedegumu citādāk jau sāku kļūt pārāk bāla! :) pa brīvdienām sanāca padarīt arī tādu nelielu sabiedrisko darbiņu, ar dažām meitenēm no komandas, kas bija 4 eiropietes un 2 amerikānietes, palīdzējām armijas bāzē rīkot viņiem tadus kā sporta svētkus, kur dažādas vienības sacetās dažādos sporta veidos - volejbols, basketbols,beisbols, un vēl visādas izpriecas. Mums bija jāpalīdz tiesāt dažādas spēles, bet nu mēs jau tur vairāk tākā izkalidējāmies un vienkārši labi pavadījām laiku! :) Mums bija arī jāpalīdz ar stafetēm maziem bērniem,kas noteikti bija kautrākā pasākuma daļa, tie mazie bērni bija tikmīlīgi, pēc tam arī parakstījām dažus plakātus un T-kreklus mazajiem! Ir tik jauki redzēt ka tādi mazi sīkumiņi liek mazajiem smaidīt un viņi ir priecīgi! Tapēc rīta arī došos padarīt sabiedrisko darbu ar bērniem, braukšu uz meiteņu un zēnu klubu, kur viņiem ir kaut kāds pasākums un mums tur vienkārši jāpavada laiks un jāpaspēlējas! :)

Vakar un šodien visai komandai bija individuālās pārunas ar treneri,kur viņa pastāstīja ko grib no mums nākamajā sezona, mēs varējām pastāstīt kas uz sirds, un vienkārši parunāties! kaut biju mazliet uztraukusies pirms savas tikšanās, nebija tik traki, jauki parunājāmies ar treneri, uzreiz tā labāk palika un uzreiz radās lielāka motivācija. Tagad tikai atliek pa vasaru kārtīgi strādāt un tad jau redžes ko nākamais SENIOR gads man nesīs! Neticās, bet pēc šī semestra vēl tikai viens gads un es būšu pabeigusi augstskolu, liekas ka tikko tik pabeidzu vidusskolu. Kā tas laiks skrien! Nezinu priecāties vai bēdāties! :)

3 mēneši un būšu beidzot mājās!!! :)

1 comment:

  1. Jaa , es tev piekriitu laiks skrien nereaali !
    Turaas :)) Un video (h) !!!!

    ReplyDelete