Monday, March 7, 2011

Vēl tikai viena diena līdz mūsu konforences turnīram! Mums pirmā spēle ir pret SMU, tā ir privātā skola Dallasā, šitajā skolā zēnu komandā spēlē Ričmonds Vilde, viņš jau tagad ir 4. latvieties mūsu konforencē! :) ar SMU sezonā spēlējām jau 2 reizes, bet abas spēles diemžēl zaudējām, bet abas spēles bija līdzīgas un zaudējām beigās. Šai spēlei esam gatavas un visas gribam vinnēt, un es ļoti ceru ka vinnēsim! :)
Tik ļoti jocīgi,ka šogad konforences turnīrs notiek pie mums, mums uz spēlēm būs savi skatītāji un atbalstītāji! Mums turnīrs notiek vienā laikā ar zēniem tāpēc mums pirmās spēles ir skolas vecajā zālē, kura ir diezgan slavena jo tur mūsu zēnu komanda uzvarēja NCAA turnīru 1966 gadā, tagad tājā zālē spēlē un trenējas musu skolas volejbola komanda un tur notiek skolas sporta nodarbības! Tā zāle nav tajā labākajā stāvoklī, sevišķi jau grīda, bet dēļ turnīra zālē tika uzlikta jauna grīda un izremontētas ģērbtuves,un ielikti ekrāni zālē! Zāle izskatās tīri jauki! :) Nevaru sagaidīt kad sāksies spēles, bet neticās,ka sezona jau ir gandrīz cauri, rīta būs pēdējais komandas treniņš šajā sezonā, un tad tikai spēles! Šis laiks ir pagājis diezgan ātri! Nākamnedēļ mums ir pavasara brīvlaiks, un tad jau arī šis semestris būs pusceļā! Kā laiks skrien.... :)
Vēl tikai 4 mēneši palikuši līdz mājās braukšanai, tas laiks tuvojas, nevaru sagaidīt! Tik ļoti pietrūkst Rīgas, sava istaba un sava gulta, kā arī visi cilvēki mājās! :)


No comments:

Post a Comment