Tuesday, March 1, 2011

Pēc 3 mēnešu pārtraukuma esmu laikam saņēmusies uzrakstīt kaut ko šeit! Pa šo laiku ir gājis visādi, viskaut kas ir noticies, piedzīvojām gan ziemu, kas šejieniešiem bija īsts pasaules gals! Kas tik te nedarījās,ārā tempretatūra bija apmēram -10C, ielas ar ledus kārtiņām, nedaudz sniega! Šajā aukstumā plīsa ūdens trubas daudz viet, pat musu svaru trenerim pārplīsa ūdens truba dzīvoklī un tas ūdens sasala dzīvoklī, skola tika atcelta, te tiešām notikās drausmīgas lietas! Šitāds aukstums šeit īsti nebija pieredzēts, bet nu mēs Latvietes jau baigi nesūdzējāmies, ne jau pirmo reizi mēs tādā aukstumā, kaut vismaz es pa 2 gadiem biju jau mazliet atradinājusies, bet bija jauki uz kadu laiciņu sajusties gandrīz kā mājās! :) Kaut mājās bija daudz aukstāks kā te! :) Šo ceturtdien mums ir pēdējā spēle regulārajā sezonā, un tad nākamnedēļ sākas konforences turnīrs, kas ir ļoti svarīgs, es ceru ka mēs būsim gatavas, es jau vēl mēģinu būt pozitīva. Galvenais būs jācīnās un jaatdod viss kā ne kā pēdējās spēles sezonā. Pēc tam būs tik jocīgi,laiks ir paskrējis tik ātri, nespēju noticēt ka sezona jau gandrīz cauri! Tad būs lielākā uzmanība jāpievērš mācībām,kas šajā semestrī ir diezgan aizņemts un ne no tiem vieglākajiem sevišķi ja sanāk kavēt skolu daudz spēļu dēļ. Bet nu tagad būs jasaņemas skolā un jāvelta tai lielākā uzmanība! Kā arī jāsāk būs lēnām gatavoties jau nākamajai sezonai, kas man būs te pēdējā...nespēju notiēt ka būšu senior nākamgad! :) Un runājot par senioriem tad mums svētdien bija senior day kas diena kad pirms pēdējās mājas spēles apsveic seniorus, mus tādi bija 3 šogad, baltkrieviete, beļģiete un amerikāniete. Nākamgad bez viņām būs jocīgi, man viņas pietrūks!

Pirms kādas nedēļas bijām spēlēt Hjūstonā, kur mums negāja diez ko labi, zaudējām 2 spēles, bet mums bija iespēja aizbraukt un apskatīt NASA, tas bija ļoti iespaidīgi, apskatījām tādas lietas kas parastiem cilvēkiem vienmēr nav pieejamas, mūs aizveda apskatīt Mission Control Center, tā ir vieta no kuras tiek uztturēti sakari ar tiem kas ir kosmosa un kur novēro kā viss notiek, nu tā ir telpa kur ir visi tie kompjūteri, un cilvēki sēž un visko dara,mūs aizveda uz telpu kur parasti atrodas cilveki kuri skatās palaišanu kosmosā, tās telpas bija iespaidīgas, mūs arī aizveda uz vietu pēc kuras tika modelēta kompjūteru istaba filmai Apolo 13. :)











Ar Komandu :)
Šitas robotiņš tiks/vai jau tika sūtīts kosmosā, jūtos īpaša jo redzēju to ko pēc kāda laiciņa paredzēts sūtīts kosmosā! :)










Šie ir īsti skati no kosmosa :)

No comments:

Post a Comment